Forfatter: Rina Sunder

Det moderne India

Samfunn, økonomi og næringsliv 

Innhold

Det moderne India er en lettlest og praktisk innføring i indisk kultur og næringsliv. Boken tar for seg særegenhetene ved det indiske samfunnet, og er en praktisk guide for dem som vil lære mer om indisk geografi, demografi, arbeids- og næringsliv, regional politikk, outsourcing og markedstilgang.

Det indiske forbrukermarkedet preges av en gjennomsnittlig yngre befolkning enn de fleste andre land. Store næringslivsreformer gjør at India nå åpner seg som en potensiell samarbeidspartner for både land og bedrifter.

Boken inneholder en rekke businesscaser som tar for seg norske bedrifters erfaringer fra India – fra store, internasjonale selskaper som Yara, Wallenius Wilhelmsen Logistics og Telenor, til mindre nisjebedrifter.

Dette er en bok som anbefales for personer og bedrifter som ønsker å lære mer om mulighetene som ligger i det indiske markedet, og for studenter innen økonomi, handel og Asia-studier.
“Jeg skulle ønske denne boken var tilgjengelig da jeg flyttet til India for fem år siden. 
Det ville spart meg for mye tid i jobben med å forstå India”
Bredo Erichsen, MD og Country Manager, Statkraft India

Om forfatteren

Rina Sunder er en norsk-indisk gründer, foredragsholder, investor og forfatter. Sunder er utdannet ved NTNU, BI, (master) og ved CBS (master). Sunder har vært leder for Den Internasjonale Student Festivalen i Trondheim. Hun lyktes den gang med å overtale Dalai Lama til å delta på festivalen etter å ha sittet fire uker utenfor residensen hans i Dharamsala. Arrangementet fikk over 700 presseoppslag.

Sunder har arbeidet i Geelmuyden.Kiese. Hun var partner og medeier i investeringsselskapet Tigris Capital i Singapore. Rina har solid internasjonal bakgrunn etter åtte år i utlandet. Sunder etablerte i 2010 EnteringINDIA. I tidsrommet 2011-2015 holdt hun innlegg på alle India-relaterte konferanser, seminarer og workshops i Norge.
Sunder har også vært styreleder for Norway India Chamber of Commerce and Industry (NICCI). Som styreleder for NICCI tredoblet hun medlemsmassen i NICCI.

Rina har ved en rekke anledninger uttalt seg i riksmedia som ekspertkommentator.
KJØP BOKEN HER
Foto: Gyldendal

Anbefalinger fra andre

 • Børge Brende
  President, World Economic Forum
  “Det er en viktig at norsk næringsliv forstår betydningen av kulturell kompetanse når de engasjerer seg i land og markeder der de er nykommere. Rina Sunder har gjort norsk næringsliv en stor tjeneste ved å gjøre kunnskapen sin om India tilgjengelig i Norge”
 • Hege Skryseth
  Vice President, Kongsberg, President
  Kongsberg Digital
  “Dette er den eneste boken du trenger å lese for å forstå India”
 • Steffen Syvertsen
  CEO, Agder Energi
  “Rina Sunder har i denne boken klart å gi en bruksanvisning for selskaper som vil etablere seg i dette viktige markedet og dette er også spennende lesing for alle som har interesse for den enorme utviklingen som skjer i landet”
 • Bredo Erichsen
  MD og Country Manager, Statkraft India
  “Jeg skulle ønske denne boken var tilgjengelig da jeg flyttet til India for fem år siden. Det ville spart meg for mye tid i jobben med å forstå India”
Det Moderne India - Org.nr. 924 785 381
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Designed and developed by Finalize IT
envelopebooklinkcrossmenuarrow-leftarrow-rightquestion-circle